Verkoopmakelaar

Uw woning verkopen zonder zorgen

Een woning verkopen is een zakelijke ‘deal’ en tegelijk is het ook het verlaten van huis en haard. Als verkoopmakelaar doen wij er alles aan dit voor u zonder zorgen te laten verlopen. Het is immers al ingrijpend genoeg. Persoonlijk en oprecht staan we met u stil bij uw omstandigheden en uw wensen. Wat is voor u het beste resultaat, als de verkoop rond is? Dat is vaak meer dan de hoogste prijs en de laagste kosten alleen. Wij adviseren en begeleiden, om uw doel te bereiken.

Heeft u een woning aan te bieden voor de verkoop, laat het ons alvast weten via onze contactpagina. Wij nemen de volgende dag contact met u op.

Beste verkooppositie

Goede foto’s verhogen de zichtbaarheid en daarmee de kansen voor uw huis met 50 procent. Om van uw woning werkelijk een aantrekkelijk aanbod te maken, bieden wij een totaalpakket aan presentatiemogelijkheden tegen een vaste prijs. In samenwerking met een professionele fotograaf zorgen we onder andere voor een uitgebreide fotopresentatie, 2D en 3D plattegronden en plaatsing op Funda.nl. Met een videopresentatie en professionele stylingadviezen kunt u uw woning in een nog betere verkooppositie brengen.

Bij Makelaarskantoor Van Stralen kunt u als verkopende partij rekenen op een ‘no cure, no pay’-garantie. Blijft resultaat uit, dan trekt u zonder boete de verkoopopdracht in. Daarnaast zijn wij altijd heel transparant over de te verwachten kosten. U krijgt direct een passende offerte. Zo weet u direct wat u kunt verwachten.

Wilt u meer weten over onze aanpak, maak een afspraak voor een eerste gesprek. Wij vertellen u graag het hele verhaal.