Makelaar Jeroen vertelt

Feitelijk heb ik altijd ‘in de huizen gezeten’. Als huisschilder droomde ik al van een eigen makelaarskantoor. Mensen helpen hun ideale woning te vinden of juist te verkopen, dat zou mooi zijn. De kwasten ruilde ik in voor een opleiding tot gecertificeerd makelaar/taxateur. Mijn droom werd werkelijkheid.

In 2008 startte ik mijn eigen makelaarskantoor in Voorschoten. Om 10 jaar later op een mooie locatie een bedrijfspand aan te kopen en naar onze eigen wensen en ideeën te verbouwen. Het is een plek die ons past, anders dan anders: heel huiselijk, persoonlijk en zeer professioneel. Een plek die laat zien wie we zijn.

Mijn droom is uitgekomen. Een eigen makelaarskantoor, met de beste en leukste collega’s en een succesvolle aanpak. Het team is in alles betrokken, no-nonsense en professioneel. Voor ons draait het op de eerste plaats om u en om het realiseren van uw wensen en dat gaat echt verder dan de hoogste prijs tegen de laagste kosten.

Trots ben ik op de aanpak die werkt. We zijn inmiddels het best verkopende makelaarskantoor van Voorschoten met kopers en verkopers die hun positieve ervaringen niet onder stoelen of banken steken (zowel op Funda als op Google).

Kiest u voor ons dan bent u in de beste handen. Veel (zo niet alles) wordt voor u geregeld. U wordt geheel ontzorgd. Heerlijk toch?

Jeroen van Stralen

Verkopen in Voorschoten

Ons team

Makelaardij is mensenwerk. Het zijn dan ook onze mensen die het verschil maken. Wij zijn betrokken vanaf het eerste moment en pakken door tot en met de sleuteloverdracht.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde makelaars en taxateurs en ervaren “front en back office’ medewerkers. Stuk voor stuk gepokt en gemazeld in het vak. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. ‘Alles top geregeld’ is dan ook ons motto. Wij leveren tijdige en volledige informatie, bewaken planning en voortgang. De verkoop van uw woning is bij ons in vertrouwde handen.

Jeroen van Stralen

Makelaar

Pauline Boersma​

Makelaar

Monique van Roessel​

Binnendienst