Aankoopmakelaar

Het beste resultaat voor u

Met meer dan 30 jaar ervaringen in de regio, kennen wij de markt en verstaan we ons vak. Wij staan u bij met de noodzakelijke bouwkundige, financiële en juridische kennis om het huis van uw dromen te beoordelen en op waarde te schatten. Wij begeleiden u als aankoopmakelaar bij het aankoopproces, tijdens de onderhandelingen en zorgen voor de juridische afwikkeling. Wij kennen uw wensen, denken met u mee en een paar stappen vooruit. Open en eerlijk, met betrouwbare informatie en op tijd. Om verrassingen te voorkomen, met het beste resultaat voor u.

Onze prestatiecourtage maakt dat u nooit teveel betaalt. Blijft ‘het beste resultaat’ uit, dan bent u verzekerd van een ‘no cure, no pay’-regeling. Benieuwd naar ons ‘bod’, maak een afspraak voor een eerste gesprek.

Het gaat om úw toekomstige woning

Een huis kopen is altijd een bijzondere gebeurtenis, een ingrijpend moment. Het is meer dan ‘huis, tuin en keuken’, het is úw toekomstige woning. De gekwalificeerde makelaars van Makelaarskantoor van Stralen begrijpen dat en handelen daarnaar.